Contact

Bezoekadres
Clubhuis Scouting Don Bosco Soest
Bosstraat 77a
3766 AD Soest

Bereikbaarheid en parkeren
Wij zijn goed bereikbaar met de fiets. Parkeren (auto’s) kan bij de Blauwe Vogel, Bosstraat 77. Via het paadje links achterin loop je naar het clubgebouw.

Calamiteiten
Melden van een calamiteit kan via 06-10038875 of 06-26747432. Denk bijvoorbeeld aan vandalisme, brand of een andere ‘niet pluis’ situatie.

Algemene vragen
Alle algemene vragen kan je mailen naar info@donboscosoest.nl. Je vraag wordt doorgestuurd naar de juiste persoon.

Lid worden?
Enthousiast geworden over scoutinggroep Don Bosco? Heb je via de Speltakken pagina bekeken wat er zoal gedaan wordt? Als je overweegt om lid te worden, mag je drie keer vrijblijvend mee komen doen, helemaal gratis! Je kan contact opnemen via ikwillidworden@donboscosoest.nl.

Vragen aan de speltakken
Voor vragen aan één van de speltakken kan je rechtstreeks met hen mailen via:
bevers@donboscosoest.nl
welpen@donboscosoest.nl
scouts@donboscosoest.nl
sherrows@donboscosoest.nl

Contact bij problemen
We vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn en veilig voelt in onze groep. Is er iets aan de hand, blijf er dan niet mee rondlopen. Dit geldt voor jeugdleden, ouders maar ook voor leiding en andere betrokkenen bij onze groep.
Probeer altijd eerst om er met de direct betrokken uit te komen, bijvoorbeeld met de teamleider van de speltak. Lukt dat niet, neem dan contact op met de groepsbegeleider: groepsbegeleider@donboscosoest.nl of voorzitter van het groepsbestuur: voorzitter@donboscosoest.nl.

Vertrouwenspersoon
Voor situaties, die je niet met eerder genoemde personen kan of durft te bespreken, kan je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Petra Stinges: vertrouwenspersoon@donboscosoest.nl. Zij zal vertrouwelijk met je meedenken en niets delen met anderen, zonder jouw toestemming.

Statuten en huishoudelijk reglement
De statuten en het huishoudelijk reglement van Don Bosco kunnen indien gewenst worden opgevraagd bij het bestuur: voorzitter@donboscosoest.nl.